De Nationale SchildersVakprijs 2023

 

Winnaars Nationale SchildersVakprijs 2020

Livestream uitreiking Nationale SchildersVakprijs

Op dinsdag 1 december was hier de livestream van de prijsuitreiking van de Nationale SchildersVakprijs 2020 te zien. U kunt de hele uitzending terugkijken door op het ‘play-icoon’ te klikken.

Geen tijd om de uitzending te bekijken, maar wel benieuwd naar de winnaars? Lees dan hier het volledige nieuwsbericht.

Uiteindelijk ging de Overall Vakjuryprijs naar het project Wijnbar Ruby Rose  in Utrecht, gerealiseerd door Dofine uit Winschoten, het team van Hans Luiken (links knielend). De Publieksprijs was voor Ruben van der Kruis (rechts knielend) van Van der Kruis Vakschilders in Maarheeze voor het schilderen van een nieuwbouwwoning in Leenderstrijp. De andere winnaars op de foto zijn, van links naar rechts: Renko van Foeken Van Foeken Schilderwerken uit Soest met dijkhuis De Krakelinge in Spijk in de categorie Onderhoudsschilderwerk; Menno Boelens van Meesterschilders Friesland uit Leeuwarden voor schilderwerk in en aan een woning in Oldeberkoop in de categorie Nieuwbouw- en Renovatieschilderwerk; Petra Baartman van P. Baartman Decoratie & Restauratieschilder in Werkendam met het project DOMUSDELA in Eindhoven in de categorie Decoratie- en Restauratieschilderwerk.

Hieronder een fotoreportage van de uitreiking van de Nationale SchildersVakprijs en de voorbereidingen (foto’s: Sabine Visser).

Winnaars bij elkaar, met (vlnr) Renko van Foeken, Hans Luiken, Menno Boelens, Ruben van der Kruis en Petra Baartman

++++

De vakjury had negen projecten genomineerd in drie verschillende categorieën. De inzenders vertellen in onderstaande video’s zelf wat hun project precies omvat.

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid