De Nationale SchildersVakprijs 2023

 

Dorpswoning, Leenderstrijp

Nominatie Nationale SchildersVakprijs 2020

Inzender:
Van der Kruis Vakschilders, Maarheeze

Categorie:
Nieuwbouw- en renovatieschilderwerk

Stem voor dit project

Projectomschrijving
Deze prachtige woning staat in het dorpje Leenderstrijp. Wij mochten het pand van top tot teen voorzien van hoogwaardig schilderwerk. Het houtwerk is traditioneel met de kwast geschilderd in een vette SB, terwijl voor de gevels en het betonwerk de airless in combinatie met een jetroller is ingezet. Ook het kleuradvies is van ons; een originele en stoere kleurencombinatie in warme tinten. De aller grootste uitdaging op dit project was dat ik wat werk uit handen heb gegeven aan Matthijs, een leerlingschilder, die ik zelf opleid tot vakschilder.

Motivatie inzender
Dit project toot hoeveel mooie facetten het schildersvak heeft. Een perfecte combinatie van authentiek schilderwerk met de kwast en modern schilderwerk met spuitapplicatie. Door gebruik te maken van de juiste technieken hebben we hier een topresultaat neergezet. Super strakke gevels en een vette spekachtige glans op het hout; goed voor een Nederlands record (92,9 GU). Ik ben trots op dit project, maar nog meer op Matthijs, die hier heeft laten zien dat er nog zeker schildertalent in Nederland rondloopt.

Terug naar overzicht

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma‚Äôs Schildersblad en SchildersVAK.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid