De Nationale SchildersVakprijs 2023

 

Winnaars Nationale SchildersVakprijs 2016

Op 1 november werden op het hoofdkantoor van Mercedes-Benz Nederland in Utrecht de winnaars bekend gemaakt van de Nationale SchildersVakprijs 2016. Overall winnaar van vakjuryprijs werd Mark van Boxtel Schilderwerken uit het Brabantse Volkel met schilderwerk aan een bijzondere nieuwbouwwoning in Cuijk. De Publieksprijs ging naar Wolters BV uit Deventer voor het schilderwerk aan Paleis Het Loo te Apeldoorn

Van links naar recht:

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma‚Äôs Schildersblad en SchildersVAK.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid