De Nationale SchildersVakprijs 2023

 

Winnaars Nationale SchildersVakprijs 2021

Livestream uitreiking Nationale SchildersVakprijs

Op dinsdag 30 november was hier de livestream van de prijsuitreiking van de Nationale SchildersVakprijs 2021 te zien. U kunt de hele uitzending terugkijken door op het ‘play-icoon’ te klikken.

Geen tijd om de uitzending te bekijken, maar wel benieuwd naar de winnaars? Lees dan hier het volledige nieuwsbericht.

John van den Hoek en Wilfred Witteveen, dé winnaars van de 2021-editie van de NSVP

De vakjury had negen projecten genomineerd in drie verschillende categorieën. De inzenders vertellen in onderstaande video’s zelf wat hun project precies omvat.

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid