De Nationale SchildersVakprijs 2023

 

Twee woonhuizen, Oisterwijk

Nominatie Nationale SchildersVakprijs 2021

Inzender:
Huis in Stijl Schilderwerken, Oosterhout (NB)

Categorie:
Nominatie Nieuwbouw- en renovatieschilderwerk

Stem voor dit project

Projectomschrijving
Wij zijn gevraagd om twee naast elkaar gelegen monumentale woonhuizen op de Lind in Oisterwijk geheel te schilderen. De bewoners van De Lind 16 besloten het naastgelegen woonhuis de Lind 14, met het aangrenzende park, te kopen om hier hun droom te verwezenlijken. Bij de Lind 16 hebben we de gehele buiten- en gedeeltelijke binnenzijde voorzien van een nieuwe laag op zowel hout, steen en metaal. Hierbij hebben we de monumentale kleuren gehandhaafd aangezien dit al een zeer stijlvolle combinatie was.

Motivatie inzender
Na een anderhalf jaar durende verbouwing op de Lind 14, waarbij de gehele achterkant van het woonhuis eraf is gehaald, zijn er twee riante appartementen van elk ongeveer 300 vierkante meter gerealiseerd. Hier hebben we de buiten- en binnenzijde in een nieuw systeem gezet met een verfrissende kleurstelling. Door alle delen met de kwast na te strijken is er een mooi authentiek karakter ontstaan. Door de visie van de klant, de architect en onze inbreng is er een nieuwbouw weggezet met monumentale allure. Oud en nieuw zijn in balans.

Terug naar overzicht

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma‚Äôs Schildersblad en SchildersVAK.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid