De Nationale SchildersVakprijs 2023

 

Winnaars Nationale SchildersVakprijs 2018

Leonieke Polman en Niels Kwantes, samen Polman Restauratie & Kleuronderzoek, hebben de overall juryprijs gewonnen van de Nationale SchildersVakprijs 2018. De jury ‘viel als een blok’ voor het geduldige, precieze en bijzonder getalenteerde restauratieschilderwerk in Tuinzaal van landgoed Akerendam in Beverwijk.

Leonieke Polman en Niels Kwantes (voorgrond) – samen Polman Restauratie & Kleuronderzoek – hebben de overall juryprijs gewonnen van de Nationale SchildersVakprijs 2018. Andere prijzen waren er voor (v.l.n.r. op de achtergrond): Ronald Bloemendaal, Barre Verkerke, Ruben van der Kruis en Roland Mutsaars.

De Publieksprijs was voor Van der Kruis Vakschilders uit Maarheeze, dat een boerderijtje (Wijnhuis Beaugrim)  in Weert deed stralen. Het bedrijf van Ruben van der Kruis won ook een juryprijs in zijn categorie: Onderhoudsschilderwerk.

Andere juryprijzen waren er voor Schildersbedrijf Bloemendaal en Kerkhoven uit De Meern in de categorie Nieuwbouw- en renovatieschilderwerk en voor Roland Mutsaars Decorations uit Schijndel in de categorie Decoratie- en restauratieschilderwerk.

De Klanttevredenheidspluim, de prijs voor het project met de grootste klantwaardering, uitgereikt door marktonderzoekbureau USP Marketing Consultancy, ging naar BVK Paint Works, het bedrijf van Barre Verkerke, uit Goes.

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid