De Nationale SchildersVakprijs 2023

 

Urban Jungle, Enschede

Nominatie Nationale SchildersVakprijs 2021

Inzender:
CH Muur- & Restauratieschilderingen, Lemele

Categorie:
Decoratie- en restauratieschilderwerk

Stem voor dit project

Projectomschrijving
De opdracht was om naar aanleiding van een inspiratieafbeelding een unieke stijlvolle ‘jungle wand’ in een street art style te schilderen. Dit alles passend bij de stoffering van de meubels en de vormen van het gebouw waarin Foodies Restaurant & Bar is gevestigd. Dit gold ook voor de wand naar de toiletten en de toiletten zelf. De wanden waren voorheen voorzien van tegels, die door de eigenaren afgetimmerd zijn met MDF-panelen. Deze panelen zijn in de ondergrondkleur geschilderd en vervolgens is het ontwerp aangebracht met muurverven. Bij sommige delen, waar extra kleur is toegevoegd, zijn acrylverven gebruikt.

Motivatie inzender
Waar de muurschilderingen in het restaurant enigszins stilistisch zijn uitgevoerd, zijn de decoraties in de toiletten meer naar ‘waarheid’ geschilderd. Wel sluiten ze aan bij de sfeer in het restaurant. Ik heb de papagaaien, die ‘spelen’ met het toiletpapier, terug laten komen. Ik vind dat ik als eenling heel veel aspecten van het decoratie- en schildersvak hier heb samengebracht. Eigenlijk met minimale middelen een optimaal resultaat waar ik onwijs trots op ben.

Terug naar overzicht

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid