De Nationale SchildersVakprijs 2023

 

Wijnbar Ruby Rose, Utrecht

Nominatie Nationale SchildersVakprijs 2020

Inzender:
Dofine, Winschoten

Categorie:
Decoratie- en restauratieschilderwerk

Stem voor dit project

Projectomschrijving
Het jugendstil-pand in Utrecht kennen velen als Zussen. Inmiddels is het grand café omgetoverd in de hippe wijnbar Ruby Rose. De art nouveau stijl moest als thema overal in terug komen, maar wel in de stijl van nu. Een soort ‘mural’ waarin het plafond en de wanden één geheel worden. Overal zie je nu bloemen, planten en groen. Hiermee wordt gerefereerd aan de oorspronkelijke functie van het pand: een bloemenwinkel. Dit project is van ontwerp tot applicatie door Dofine gerealiseerd. Schippersrijk Harderwijk creëerde de sierlijsten en ornamenten.

Motivatie inzender
Het wow-effect van dit project is groot. Zet een voet over de drempel van Ruby Rose en je waant je in een andere wereld. Dit project heeft alles in huis om te laten zien dat onze bedrijfstak een enorme toegevoegde waarde heeft op het gebied van het realiseren van creatieve wensen. Het vraagt creatief inzicht, product- en applicatiekennis, improvisatievermogen en een onwijs flexibel en gemotiveerd team. De gelaagdheid die in het ontwerp zit, heeft onze Dofine-airbrusher perfect uitgevoerd.

Terug naar overzicht

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid