De Nationale SchildersVakprijs 2023

 

Genomineerde projecten Nationale SchilderVakprijs 2023

Dit zijn de negen genomineerde projecten voor de Nationale SchildersVakprijs 2023! Op 30 november is de prijsuitreiking. Dan worden door de vakjury de (categorie)winnaars gehuldigd en de winnaar van de Klanttevredenheidspluim bekendgemaakt in De Eusebiuskerk in Arnhem. Dit is voor de thuisblijvers en overige belangstellenden ook online te volgen op deze website en op ons YouTube-kanaal SchildersVAKTV.

Wie met de Publieksprijs naar huis gaat, bepaal jij. Bekijk hieronder de filmpjes van de negen genomineerde projecten en stem op jouw favoriet!


Categorie Decoratie- & Restauratieschilderwerk

 


Categorie Onderhoudsschilderwerk

 


Categorie Nieuwbouw- & Renovatieschilderwerk

 


Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid