Ga naar hoofdinhoud

Dossier Verfgroothandel

De verfgroothandel is een zeer belangrijke schakel tussen verffabrikant en eindgebruiker. Behalve als tussenhandelaar van verf- en non-paintproducten vervult de verfgoothandel de functie als vraagbaak. Ook nemen de medewerkers regelmatig het verftechnisch bestek van onderhoudsprojecten voor hun rekening.

Dossier Buitenlandse Vakpers

Over de hele wereld wordt, uiteraard, ook geschilderd. En overal hebben schilders hun eigen vakbladen en -websites. Met name de Duitse vakpers valt op door haar grondigheid en degelijkheid. De redactie van Schildersvak.nl houdt de publicaties bij en rapporteert met regelmaat…

Dossier Schilderonderwijs

Kenniscentra, roc's en spos'en spelen een belangrijke rol in de opleiding en begeleiding van schildersleerlingen en stagiairs. In dit dossier leest u artikelen uit Eisma's Schildersblad en SchildersVakkrant terug over dit onderwerp.

Dossier Onderhoudsector

Verhalen over de branche en organisaties zoals Fosag, Savantis en pensioenfonds A&O uit Eisma's Schildersblad en SchildersVakkrant vind je hier terug.

Dossier Onderzoek

Iedere maand antwoord op een vraag die onder consumenten danwel onder schildersbedrijven leeft, in samenwerking met USP Marketing Consultancy, Rotterdam.

Dossier Vakbeurzen

In Eisma's Schildersblad SchildersVakkrant staan regelmatig reportages van de diverse schilders- en bouwbeurzen in binnen- en buitenland. Lees ze hier terug.