Ga naar hoofdinhoud

Dossier Transport

Zonder vervoer geen schilderberoep. In dit dossier aandacht voor schilders en hun bedrijfswagens, aanhangers, de inrichting van de laadruimte en voor zaken als de fiscus, normen en brandstof.

Dossier Van De Werkvloer

De schilder- en onderhoudssector herbergt een breed scala aan functies. In de rubriek 'Van de Werkvloer', eerder gepubliceerd in Eisma's Schildersblad, maken we persoonlijk kennis met verschillende mensen en de functie die ze hebben.

Dossier Innovatie

De technologie staat niet stil. Ook in de schildersbranche wordt volop vernieuwd. Lees hier alles over innovaties op het gebied van verf, gereedschap en hulpmiddelen.

Dossier Veiligheid & Arbo

De schildersbranche is arbeidsintensief. Juist in de kleinere schildersbedrijven is goed personeel- en arbobeleid noodzakelijk. In dit dossier: artikelen uit Eisma's Schildersblad en SchildersVakkrant, en de 'veilig met verf' documenten.

Dossier Ondernemen

In dit dossier leest u over de zakelijke kant van het runnen van een schildersonderneming. Bijvoorbeeld onderzoeken en verhalen die al eerder in de SchildersVakkrant en Eisma's Schildersblad verschenen.