Ga naar hoofdinhoud

Vernieuwde trainingen ‘Schilderen met Folie’


Renovatie van gevelelementen met zelfklevende folie is voor schilders, signmakers en gevelrenovatiebedrijven een interessante groeimarkt. Appcademy heeft, in samenwerking met Avery, de training ‘Schilderen met Folie’ vernieuwd.

Dankzij de Avery Dennison Facadefilm / Sikkens Dryfilm MP is het nu eenvoudig om aluminium en kunststof kozijnenen, panelen en HPL beplating van kleur te veranderen. Verouderde, verkleurde, gecoate en verkrijte gevelelementen krijgen met dit systeem een superstrak nieuw tweede leven.

Voordelen

Het Facadefilm systeem heeft verschillende voordelen: uitstekende hechting dankzij uniek lijmsysteem; in mat, zijdeglans en hoogglans leverbaar; snel aanbrengen (vooraf schuren is in veel gevallen niet nodig); direct droog (1 laagssysteem); strak als spuitwerk; optimale kantendikte (zelfs op een scherpe hoekradius) en uiterst duurzaam (garantiemogelijkheden oplopend tot 10 jaar).

Schilderen_Met_Folie_B

Tijdens de dagtraining ‘Schilderen met folie 1’ leer je alles wat je nodig hebt om aan de slag te kunnen. Ofwel: Hoe pak je het aan? Waar moet je rekening mee houden? Hoe bewerk je ondergronden voor? Welke aanbrengtechnieken pas je toe op kozijnen en panelen? Hoe werk je randen af? Hoe ga je om met raamrubbers, kitranden, hoeken, verstekken e.d.? Kortom, je leert wat je nodig hebt om mooie en duurzame eindresultaten te behalen.

Certificering

Wil je als monteur gecertificeerd zijn om mee te mogen werken aan projecten onder Avery ICS Platina Garantie? En wil je je skills verder uitbreiden? Volg dan ook ‘Schilderen met folie 2′ met aansluitende certificering.

Wil je Facadefilm c.q. Sikkens Dry Film MP ook verkopen / projecten calculeren? Dan is de training ‘Calculeren met folie’ een must!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


SchildersVAKTV | Klimparkenspecialist coat een dak


Naar archief >