Ga naar hoofdinhoud

Prinssen Sierpleisters wordt DPG


Dit bedrijf heeft de afgelopen jaren succesvol geïnvesteerd in de marketing en verkoop van de merken Prinssen, Frescolori en Moodpaints. Onder de vleugels van DPG zullen deze merken internationaal gezien grenzen verleggen, aldus de directie. Daarnaast komt een aantal nieuwe concepten en merken het aanbod versterken. Op deze manier groeit DPG uit tot een innovatieve totaalleverancier voor de schilders- en bouwwereld.

De Dutch Paint Group (DPG) heeft haar intrek genomen in een nieuw bedrijfspand aan de Titaniumstraat 6 op het bedrijvenpark Pannenweg in Nederweert. DPG is de voortzetting van Prinssen Sierpleisters uit Haelen en wil uitgroeien tot een innovatieve totaalleverancier voor de schilders- en bouwwereld.

DPG wil doorgroeien tot een flexibel operend bedrijf dat bij veranderingen in de markt snel kan schakelen in onder andere het productieproces en het assortiment. “Bij deze marktgerichte benadering hoort een pand dat daarvoor geschikt is”, verklaart directeur Jan den Teuling. De keuze viel op nieuwbouw op het bedrijvenpark Pannenweg in Nederweert.

“Als Limburgs bedrijf hebben we een verantwoordelijkheid naar de medewerkers. Daarom was een vestiging in Midden-Limburg een eis. Voor veel medewerkers zal de reisafstand qua tijd en kilometers weinig uitmaken. Maar we zitten wel mooi langs de A2, iets centraler in Nederland dan voorheen en dichtbij de Duitse en Belgische markt om ook daar onze ambities waar te maken.”

Bron: Bedrijfsnieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


TNO onderzoekt impact van zwart geschilderde wiek

Publieksprijs NSVP stevent af op fotofinish

FD Gazelle Award voor Mavro International

Marlies van Wijhe gaat de VVVF voorzitten

Kors viert jubileum met open dag


Naar archief >