Laminaat geschikt voor vele doeleinden. • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Laminaat geschikt voor vele doeleinden.


Laminaat, wat een uitvinding!

 

Wat is het toch altijd leuk om nieuwe klanten te leren kennen. Medio september werd ik gebeld door een klant om zijn woonkamer en keuken op te knappen.
Al heel snel een afspraak gemaakt en het werk uitgevoerd. Tijdens het werk viel mij de plafonds op. Ik kon niet goed traceren wat er aan het plafond zat.
Dus de klant gevraagd wat voor materiaal het is. Hij vertelde mij dat het laminaat is. Ik nog eens goed kijken en zag het. Het zit er zo strak in dat je bijna niet ziet.laminaat
wat geweldig zeg. Hij vertelde mij dat dit geen dure laminaat hoeft te zijn. Er is al nepparket  van € 4 per vierkante meter. Dus dit bracht mij op een idee om het mij mij thuis te doen.

Een soort parket en informatie.

Ik richting naar een doe het zelf zaak gereden en wat informatie gevraagd over dit onderwerp. De verkoper vroeg mij waar dit voor was. Ik vertelde dat dit voor een plafond moest zijn. ‘Oh’zie de verkoper dan moet je dat laminaat nemen.
Vol verbazing vroeg ik de verkoper of hij laminaat al eerder had verkocht om aan het plafond te maken. Hij antwoorde hierop met een volmondige ja. Het was een nieuwe trend waar ik tot op heden nooit van gehoord heb.
Dus ook uitgeprobeerd bij ons thuis natuurlijk. Hoofdzaak is dat je eerst panlatten aan het plafond maakt om de 30 centimeter. Ben er zeer tevreden over. Het mes snijdt hier aan twee klanten.
het is gemakkelijk aan te brengen en het is een goedkope oplossing. Kom er maar op zo’n idee toch? Zo zie je dat laminaat overal voor geschikt is! Bij deze geef ik je ook nog eens een tip hoe je laminaat eventueel kunt schilderen! Lees hier het hele artikel!


Deel via:

1 reactie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Petra Baartman zet trappenhuis in de siena (video)

Verf zorgt voor behoud spoorbrug Cardiff

Rechter buigt zich over chroom-6-zaak Tilburg

Aanvraagperiode voor SLIM-regeling gestart

AkzoNobel kleurt nieuwe Mediamuseum


Naar archief >