De Nationale SchildersVakprijs 2023

 

Villa Vreeburg Bussum

Nominatie Nationale SchildersVakprijs 2022

Inzender:
Bolhaar Vastgoedzorg, Amsterdam

Categorie:
Onderhoudsschilderwerk

Stem voor dit project

Projectomschrijving
De opdracht was het volledig herstellen van alle gebreken en het schilderen van de buitenzijde van deze markante villa in Bussum dat in gebruik is als woonhuis. Wij traden op als hoofdaannemer. Het werk omvatte het reinigen van alle onderdelen (zowel hout, steen als dakpannen), herstellen van houtrot, machinaal schuren om alle oude lagen te verwijderen, het volledig gronden op kleur, vervolgens voorlakken en aflakken. Er is ook een muurcoating aangebracht. De houtrotsanering van alle oude houten kozijnen was een behoorlijke uitdaging.

Motivatie inzender
Dit was een bijzonder project omdat echt samen met de opdrachtgever het eindresultaat tot stand is gekomen. Er is telkens overleg geweest om met de huidige technieken en materialen het object zoveel mogelijk in oude luister te herstellen. Bijzonder was ook dat wij samen met de opdrachtgever telkens de kosten tegen het licht hebben gehouden; volledige transparantie. Zo’n prettige samenwerking met een opdrachtgever maken wij niet vaak mee. Hierdoor konden wij al onze kennis op het gebied van renoveren en restaureren uitvoeren. Met uiteindelijk dit als resultaat.

Terug naar overzicht

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma‚Äôs Schildersblad en SchildersVAK.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid