De Nationale SchildersVakprijs 2023

 

Lely Campus Maassluis

Nominatie Nationale SchildersVakprijs 2022

Inzender:
Schildersbedrijf Groenenboom, Rotterdam

Categorie:
Nieuwbouw- & renovatieschilderwerk

Stem voor dit project

Projectomschrijving
Als onderaannemer heeft Groenenboom op de Lely Campus in Maassluis het behang- en schilderwerk uitgevoerd, alsook diverse vloercoatings in de technische ruimten aangebracht. De plafonds in de kantoren zijn dekkend zwart geschilderd en de wanden voorzien renovlies en daarna geschilderd. De wanden van de toiletgroepen zijn afgewerkt met een 2K afneembare lak en door het hele kantoor en de productiehal zijn diverse houten aftimmeringen geschilderd. De kabelgoten onder de kantoorvloer zijn voorzien van stofbinder en het plafond (circa. 24.000 m2) in de productiehal is dekkend wit gespoten.

Motivatie inzender
De grootste uitdaging was het plafond in de productiehal. Een groot gedeelte van de hal moest in tien weken geschilderd zijn. Hiervoor was veel mankracht nodig; de laatste twee weken hebben onze schilders ook elke avond gewerkt. Tien jaar geleden mocht Schildersbedrijf Groenenboom fase 1 schilderen in opdracht van Dura Vermeer Bouw Zuid West, nu werden wij weer gevraagd voor fase 2. Net als toen, gaat fase 2 van voor het BREEAM outstanding certificaat. Wij laten hier zien dat we duurzaam werken en diverse technieken onder bijzondere omstandigheden kunnen toepassen met een uitzonderlijk mooi resultaat.

Terug naar overzicht

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma‚Äôs Schildersblad en SchildersVAK.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid