De Nationale SchildersVakprijs 2023

 

Hoekpand Amsterdam

Nominatie Nationale SchildersVakprijs 2022

Inzender:
De Ambachtshand | Het Gilde by Jesse, Huizen

Categorie:
Onderhoudsschilderwerk

Stem voor dit project

Projectomschrijving
Een prachtig monumentaal hoekpand in de binnenstad van Amsterdam, maar zeer slecht onderhouden. Het object had een flinke onderhoudsbeurt nodig; er was sprake van erg veel houtrot en talloze ruitjes waren kapot. Het werk op dit project is met veel respect en liefde voor het vak uitgevoerd. Van houtrot in kozijnen herstellen en deelvervangingen uitvoeren tot het weer voorzien van een mooi drielaags verfsysteem. Monumentaal glas is vervangen en voorzien van stopverf(vervanger) en de gevel is voorzien van een muurverfsysteem.

Motivatie inzender
De grootste uitdaging was om met maar twee man zoveel houtrot te herstellen. We hebben week in, week uit staan schuren/repareren/schuren. Het hotel ernaast tevreden houden, was ook een uitdaging. Wij, twee zzp’ers die op ons 16e tegelijk examen hebben gedaan aan de Schildersschool, hebben alles uitgevoerd. Geweldig dat wij 10 jaar later op zo’n onwijs gaaf project samen aan het werk zijn. Wij hebben dezelfde visie: alleen het mooiste schilderwerk willen afleveren en altijd zoeken naar beter. Dat alles kwam terug in dit project.

Terug naar overzicht

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid