De Nationale SchildersVakprijs 2021

 

Alfreds und Emils, Vreden

Voorselectie Nationale SchildersVakprijs 2021

Inzender:
Kim Froeling Statement Walls, Groenlo

Categorie:
Decoratie- en restauratieschilderwerk

Projectomschrijving:
Complete verzorging van in totaal meer dan 350 vierkante meter decoratieve en exclusieve wandafwerking voor twee panden op de markt in Vreden, net over de grens bij Winterswijk. De twee panden zijn van binnen met elkaar verbonden. Mij werd gevraagd om alle (!) wanden van dit object te voorzien van decoratief schilderwerk. De oude panden werden volledig gestript, met elkaar verbonden en vervolgens werden er nieuwe wanden geplaats. Deze werden voorzien van renovlies waarop ik mijn uiteindelijke afwerking kon toepassen. Grotendeels is gekozen voor een geschilderde betonlook en daarnaast is er op drie plekken een uitgesproken ‘statement wall’ gerealiseerd met grote impact op de bezoeker. De algehele stijl is chique-industrieel met een eigenzinnig karakter.

Terug naar overzicht

Sponsoren


 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma‚Äôs Schildersblad en SchildersVak.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid