Ga naar hoofdinhoud

Energiescan voor bedrijven die elektrisch willen rijden


Vandaag de dag staat het nieuws bol van de uitdagingen waar het bedrijfsleven tegen aan loopt wanneer ze overstappen op een elektrische vloot. Bluekens EV komt daarom met haar Energiescan. 

Hiermee biedt de ontwerper van emissievrije ecosystemen voor stadslogistiek inzicht in de energie en laadinfrastructuur van bedrijven. 

Door een bezoek aan de locatie en een analyse van de situatie brengt Bluekens EV in kaart hoe de infrastructuur moet worden ontwikkeld voor de huidige en toekomstige energiebehoefte. De opdrachtgever ontvangt vervolgens een helder rapport met het resultaat van de Energiescan en een advies.

Naast een grondige analyse van de situatie staat er informatie in over slim laden, de status van de huidige infrastructuur en optimaal gebruikmaken van de beschikbare energie. 

Een handige tool dus voor bedrijven die met vragen zitten over energie en laadinfrastructuur. De Bluekens EV Energiescan geeft onder meer antwoord op: 

  • haalbaarheid van de gewenste situatie; 
  • impact op de inzetbaarheid van elektrische voertuigen; 
  • mogelijke risico’s; 
  • benodigde ontwikkeling voor toekomstige behoeften. 
     

De Energiescan is voor MKB’ers die willen verduurzamen sinds 1 oktober ook te subsidiëren via de Subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM). De voorwaarden hiervoor zijn te vinden op de website van de RVO. 


Deel via:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Heimtextil gaat niet door in januari

Update van factsheet Lichamelijke Overbelasting

Webinar over ‘Vervroegd Uittreden’ en ‘Generatiepact’

Vliegtuigen kampen met afbrokkelende verf

Uitreiking Nationale SchildersVakprijs 2021 terugkijken


Naar archief >