Ga naar hoofdinhoud

Al ruim 2000 stemmen uitgebracht op NSVP-projecten


Met nog twee weken te gaan (tot 30 november) gaat het aantal stemmen op projecten voor de Nationale SchildersVakprijs dit jaar weer hoger uit komen dan voorgaande jaren.

De genomineerden werden begin deze maand bekend gemaakt. Video’s en beschrijvingen van de 9 projecten zijn te zien op www.schildersvakprijs.nl. Daar kan ook op de projecten gestemd worden. Wie de meeste stemmen krijgt wint de Publieksprijs. Al ruim meer dan 2000 mensen hebben op dit moment hun stem uitgebracht op hun favoriete project. De genomineerde bedrijven zijn dan ook hard bezig op social media en door het benaderen van hun netwerk om stemmers voor hun project te winnen. Dat juicht de organisatie uiteraard van harte toe: hoe meer mensen weet krijgen van hoe mooi schilderwerk kan zijn, des te groter de promotie voor het mooie schildersvak.

Op 1 december vanaf 19:30 uur zullen de verschillende prijswinnaars bekend worden gemaakt tijdens een livestream, die dan ook op www.schildersvakprijs.nl te zien zal zijn (en via SchildersVAKTV, ons YouTube-kanaal). Voor veel schildersbedrijven die niet in de studio in Arnhem zitten is het die avond nog best spannend. Behalve de juryprijzen en de Publieksprijs wordt dan immers ook de winnaar van de Klanttevredenheidsaward bekend gemaakt: wie heeft de meest tevreden klant? Voor het winnen van die prijs komen alle 37 projecten in aanmerking die de Voorselectie gehaald hebben.

Bekijk hier de genomineerde projecten en breng je stem uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Video | Uitreiking SchildersVakprijzen 2022

Publieksprijs NSVP trekt recordaantal stemmers

Video | Schilder Smeets helpt Valkenburg erbovenop

NSVP-winnaar Witteveen: ‘Pa, deze is voor jou’

Volgende week livestream, nu al 3612 stemmen


Naar archief >