Ga naar hoofdinhoud

Dofine grijpt Nationale SchildersVakprijs 2020


De Nationale SchildersVakprijs 2020 is gewonnen door Dofine uit Winschoten met het project Ruby Rose in Utrecht. Dat is zojuist bekend geworden tijdens een livestream vanuit Industrial Studios in Arnhem.

Hans Luiken van Dofine

De categorie nieuwbouw- en renovatieschilderwerk was een prooi voor Meesterschilders Friesland uit Leeuwarden met een woning in Oldeberkoop.

Het beste onderhoudsschilderwerk werd volgens de jury geleverd door Van Foeken Schilderwerken uit Soest bij dijkhuis De Krakelinge in Spijk. In de categorie decoratie en restauratie zagen we alle uithoeken van deze tak van sport. De award ging naar Petra Baartman met haar zeer veelzijdige eenvrouwsproject DOMUSDELA in Eindhoven.

De publieksprijs ging naar Ruben van der Kruis uit Maarheeze met zijn project met recordglans: een dorpswoning in Leendertsrijp. Van der Kruis kreeg de meeste stemmen van het publiek, hoewel hij de nummer twee slechts met een banddikte achter zich liet (een verschil van acht stemmen). Coenraad Bot had volgens marktonderzoeker USP Marketing Consultancy de meest tevreden opdrachtgever. Hij won de klanttevredenheidspluim met een monumentale woning in Den Helder.

Later vanavond een uitgebreider verslag met reacties op deze website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Uitreiking Nationale SchildersVakprijs 2021 terugkijken

NSVP-winnaar Witteveen: ‘Pa, deze is voor jou’

Jubilerend Verhoeven krijgt Predicaat Hofleverancier

Final call voor inschrijving NSVP 2021

Luiken en Grim versterken jury NSVP


Naar archief >