Inschrijving SchildersVakprijs 2020 • SchildersVAK.nl


 

De Nationale SchildersVakprijs 2020


 

Schrijf nu je mooiste project(en) in voor de Nationale SchildersVakprijs 2020

 

Aarzel niet en doe gewoon mee!

Het zijn rare tijden. Gelukkig kan veel schilderwerk gewoon doorgaan, worden er nog steeds ‘pareltjes’ van projecten afgeleverd. Dat willen we ook dit jaar weer belonen met de Nationale SchildersVakprijs 2020. Stuur uw mooiste project (gerealiseerd na 1 september 2019) in en doe mee!

De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt elk jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad,SchildersVak.nl en SchildersVAKTV.

Organisatie


 

Eerder winnaars over de SchildersVakprijs


“Dat de branche ons deze vakprijs toekent, is een stuk waardering voor het meedenken en onze betrokkenheid bij ieder project, van groot tot klein.”

Arjan Wever, Kuurman Groep

“Onvoorstelbaar wat voor impact deze prijs op ons bedrijf heeft. Een geweldige kroon op ons werk. We hebben het ervaren als één van de hoogtepunten in ons bedrijf, geweldig!”

Paul Hoogstraten, Schildersbedrijf Hoogstraten Haarzuilens BV

“Het winnen van de Nationale SchildersVakprijs bracht me meer dan ik ooit had kunnen dromen. Na 16 jaar als zelfstandig ondernemer een goede beslissing om mee te doen. Ja, alledaagse werkzaamheden blijken ineens bijzonder. Het maakt mijn onderneming recessie-proof!”

Fred Verbruggen, Decofred

“Publiciteit, offerteaanvragen en vooral bedrijfstrots voor alle medewerkers. Dit leverde het winnen van de Nationale SchildersVakprijs Publieksprijs ons op!”

Johan van Doorn, Schildersbedrijf Joh. Van Doorn

Sponsoren 

Nationale SchildersVakprijs

Met deze prijs willen wij  het kwaliteitsbewustzijn in de schilder-/onderhoudsbranche bevorderen. Daarnaast willen wij het kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden verder promoten, zoals bij opdrachtgevers. Dit doen wij  door het belonen en prijzen van bijzonder schilder-/onderhoudswerk. De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt eens per jaar georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVak.nl.

 

Contact

Nationale SchildersVakprijs, SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad en SchildersVAK.nl zijn merken van Eisma Bouwmedia.

Eisma Bouwmedia
Informaticaweg 3
7007 CP Doetinchem
Tel. 088 294 49 00, e-mail schildersvakprijs@eisma.nl


De Nationale SchildersVakprijs is een activiteit van Eisma Bouwmedia. Auteursrecht voorbehouden. Op gebruik van deze website zijn de volgende regelingen van toepassing.

Disclaimer | Privacyverklaring | Leveringsvoorwaarden | Cookiebeleid