Ga naar hoofdinhoud

Foliespecialisten op Sign2sign.nl


Wie op zoek is naar een (freelance) montagebedrijf voor het aanbrengen van folie op gebouwen, kan sinds deze week terecht op Sign2sign.nl. Op dit online platform zijn meer dan tweehonderd montagespecialisten te vinden.

Initiatiefnemers zijn Dennis en Barbara de Haan. De eigenaar van Appcademy Signtrainingen, en voormalig mede-eigenaar van VinyTouch, kwam tot de conclusie dat er een enorme behoefte is aan transparantie in de foliemontagemarkt. “Mensen willen overzicht en inzicht in de specialismen en specialisten die er zijn. Er is op dit vlak nog een groot grijs gebied. Sign2sign.nl wil daarin helderheid scheppen en verbindingen leggen.”

Montagebedrijven

Op dit moment vind je op Sign2sign.nl alleen nog maar (freelance) montagebedrijven voor het aanbrengen van folie en signing. Daarbij worden de volgende drie categorieën onderscheiden:

Bij deze laatste rubriek moet onder andere worden gedacht aan: plaatsing van lichtreclame en/of doosletters, banners en/of bannerframes, informatiezuilen en/of bouwborden.

Kennisuitwisseling

Kennisuitwisseling (er is ook een forum) en het verhogen van de kwaliteit in de signmarkt is het ultieme doel. In Sign+ Magazine nummer 5-2015, dat half juni uitkomt, een uitgebreid interview met de initiatiefnemers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


SchildersVAKTV | Klimparkenspecialist coat een dak

Vernieuwde trainingen ‘Schilderen met Folie’


Naar archief >