Van schilderen tot vloggen • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Van schilderen tot vloggen


Het is al weer een poos geleden dat ik wat heb geschreven. Je weet allemaal wel: waar liggen je prioriteiten? Ben inmiddels de 60 jarige leeftijd voorbij en mijn  passie is nog steeds schilderen. Echter in die zin ben ik wel wat aan het afbouwen. Ben gelukkig nog fit en gezond maar in mijn achterhoofd hou ik er rekenschap mee dat dit ooit afneemt.

Het was dan ook 5 jaar geleden dat ik begonnen ben met bloggen op mijn site Schilderpret. Ik doe dat nog steeds met plezier. Maar inmiddels heb ik een andere passie erbij: Jawel , de vloggende schilder. Door het noorden des lands, met mijn mooie Gopro camera reis ik de klanten af en doe wat opnames. Ook vanuit huis maak ik records. Dat laatste vind ik ontzettend leuk en is echt mijn ding. Vooral gadgets spreekt mij aan en de vele foefjes die er zijn in het schildersjargon.

Ik krijg inmiddels van bedrijven het verzoek om promotie films te maken voor hun producten. Binnen kort zijn deze te zien op mijn you tube kanaal. Dus schilders en bedrijven, ik hou me aanbevolen en je kan met mij  onderhandelen.

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk dan op mijn  Youtube kanaal en abonneer je: 
https://www.youtube.com/channel/UCG-Zpbf2rq6yAqlKJs5sHPA

Nationale Schildersvakprijs 2020

Deel via:

1 reactie


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nationale Schildersvakprijs 2020

‘Black Lives Matter’ voor Trump Tower geschilderd

Zorg OnderhoudNL-leden over omzet en werkgelegenheid

Directiewisseling bij Altrex

Nieuw beleid reductie aanrijdgevaar in bouw

Geen Glasplein op Bouwbeurs 2021


Naar archief >