Voorselectie Nationale SchildersVakprijs 2020 bekend • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Voorselectie Nationale SchildersVakprijs 2020 bekend


De vakjury van de Nationale SchildersVakprijs 2020 heeft 37 projecten toegelaten tot de Voorselectie. Deze projecten zijn nog in de race om te worden genomineerd en maken kans op de Klanttevredenheidspluim.

De voorselectie van 37 projecten, uit een totaal van 49 inzendingen, zijn projecten die voldoen aan de minimale eisen – ook qua verstrekte (beeld)informatie – die de vakjury stelt om verder te kunnen worden beoordeeld. Samen vormen zij een staalkaart van wat kwaliteitsschilderwerk in Nederland in zijn volle breedte anno nu voorstelt.

Klanttevredenheidspluim

De 37 projecten die zijn toegelaten tot de tweede fase van de Nationale SchildersVakprijs 2020 worden op de website www.schildersvakprijs.nl voorgesteld. Al deze voorgeselecteerde projecten maken kans op de Klanttevredenheidspluim. Die wordt bepaald aan de hand van een online-enquête die USP Marketing Consultancy eind deze maand, begin november naar de opdrachtgevers van deze projecten zal sturen.

Voor alle duidelijkheid: deze voorselectie betekent nog niet dat deze projecten al door de vakjury zijn genomineerd! Eind oktober worden de negen genomineerde projecten bekendgemaakt. Dit zijn projecten die kans maken op de andere prijzen, zoals de categorieprijzen, de Publieksprijs en de Overall Vakjuryprijs


Negen nominaties

Ondertussen buigt de vakjury zich over de lastige taak om uit al deze voorgeselecteerde projecten negen nominaties te kiezen en op locatie te beoordelen in de drie categorieën: Nieuwbouw- en Renovatieschilderwerk, Onderhoudsschilderwerk, Decoratie- en Restauratieschilderwerk.

Publieksprijs

Eind oktober zullen die nominaties bekend worden gemaakt en kan er via www.schildersvakprijs.nl tevens worden gestemd op uw favoriete project voor de Publieksprijs.


Uitreiking

De uitreiking van de Nationale SchildersVakprijs zal dit jaar plaatsvinden op 3 december. Niet, zoals we gewend zijn met een fysieke netwerkbijeenkomst en een diner, maar via een live uitzending via ons YouTube-kanaal SchildersVAKTV. Tijdens deze uitzending worden alle prijswinnaars van de Nationale SchildersVakprijs 2020 en de winnaar van de Klanttevredenheidspluim bekendgemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Vanaf deze week elke vrijdagavond SP&MChallenge

Challenge: Saris completeert jury, Rembrandts kat moet tussen de lijntjes (video)

SchildersVAKTV | Schilderen en zeehondjes kijken

SchildersVAKTV: Vandersnoek pakt flat in voor RGS-project

Inschrijving Nationale SchildersVakprijs geopend


Naar archief >