Ga naar hoofdinhoud

Ruim 10.000 bezoekers KvK-startersdag


De Startersdag van de Kamer van Koophandel (KvK) voor volwassenen én voor kinderen, die zaterdag 4 november op drie locaties in het land én online is gehouden, is door ruim 10.000 aspirant-ondernemers bezocht. De bezoekers waarderen de dag met een 8,2.

Dat meldt de Kamer van Koophandel. De Startersdag in Groningen, Eindhoven en Utrecht trok 6.000 bezoekers. Tien procent meer dan vorig jaar op deze locaties tezamen. 3.750 mensen namen online deel aan de Startersdag. De nieuwe Startersdag4kids in Utrecht bezochten 280 kinderen en ouders.

In voorgaande jaren hield de KvK de Startersdag eenmaal per jaar in november tegelijkertijd op zeven locaties in het land. Vanaf nu organiseert de KvK het event drie keer per jaar (maart, juni en november) op in totaal op jaarbasis meer plaatsen in het land.

Mensen die de dag hebben gemist of onderdelen willen terugzien, kunnen op www.kvk.nl/startersdag hun eigen online-startersdag samenstellen. Ze vinden er tips en verhalen van starters, interviews en presentaties van deskundigen over de tien stappen die iemand kan zetten om een succesvolle ondernemer te worden.

De site biedt ook video’s over bijvoorbeeld marketing en ondernemersvaardigheden. KvK-adviseurs beantwoorden tijdens kantooruren alle vragen van aspirant-ondernemers via mail, chat en telefoon.

 Pitch tijdens de ‘Durf te dromen show’, die Dolores Leeuwin tijdens de Startersdag4kids presenteerde

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Schilder Dijkstra breekt bij koning lans voor zzp’ers

Akkoord over verplicht verzekeren zzp’er

Zelfstandigen Bouw wil af van verplicht schilderspensioen

‘Verplichte aov voor zzp’ers’

Overheid laat zzp’ers in geldnood vaak in de kou staan


Naar archief >