Ga naar hoofdinhoud

Marcel Onstenk wederom in de prijzen


Onstenk Schildersbedrijf uit Zwolle is wederom de overall-winnaar van de Klanttevredenheid Award van De Betere Schilder. De gemiddelde klantbeoordeling is een 9,8.

Op de KNVB Campus in Zeist, waar de Rob en Nick Polm een speciale ‘persconferentie’ hielden om hun plannen voor De Betere Schilder 2.0 toe te lichten, werden tevens de traditionele Klanttevredenheid Awards van deze kwaliteitsorganisatie aan deelnemende schildersbedrijven uitgereikt.

Klantreviews

Op basis van ruim 4.000 klantreviews (een stijging van 19,4 procent ten opzichte van de vorige editie) werden de prijzen verdeeld in drie regio’s. Uit de gegevens blijkt dat 23 procent van de klanten rechtsreeks via De Betere Schilder bij de reviews terecht zijn gekomen en 94 procent zou een ‘Betere Schilder’ aanbevelen in zijn omgeving.

Alle winnaars van de Klanttevredenheid Awards 2019 van De Betere Schilder op een rij, geflankeerd door Rob en Nick Polm en FIFA-scheidsrechter Danny Makkelie (staand uiterst links) die een interessant betoog hield over techniek in het betaald voetbal.

Regionale winnaars

In regio Noord-Nederland wordt de ranglijst aangevoerd door Onstenk Schildersbedrijf uit Zwolle (9,8), Flevo Painting uit Almere (9,4) en Schildersbedrijf Luttje uit Wagenborgen (9,4).

In regio Midden-Nederland zijn de respectievelijke winnaars: Schildersbedrijf Vincent Jansen uit Rozendaal (9,7), Schildersbedrijf Rolf van Kluijve uit Utrecht (9,6) en Van Hussel Schilderwerken uit Nijkerk (9,5).

In de regio Zuid-Nederland gingen met een award naar huis: Schilder- en restauratiewerken Koen Dijkstra uit Eindhoven (9,7), Boumans Schilderspecialist uit Haelen (9,6) en Kremers Schilderwerken uit Heeze (9,3).

Overall winnaar Marcel Onstenk legt aan Etienne Verhoeff (AD), die als ceremoniemeester was ingehuurd, uit dat klanten je de prijs ook moeten gunnen. “Anders haal je nooit zo’n hoge score”.

Een 10 scoren

Marcel Onstenk, eigenaar van het winnende schildersbedrijf dat al eerder (2016) met de Overall Award naar huis ging, lichtte een tipje van de sluier van zijn succes op. Het is niet alleen stinkend je best doen, altijd kwaliteitswerk leveren en de klant extra aandacht geven, maar hem ook vragen bij de review een 10 te geven in plaats van een 8 als hij echt super tevreden is. “Een 10 scoren is bijna onmogelijk. Als mensen echt ontzettend tevreden zijn én het je gunnen, dan komt het echter wel voor. Dán maak je een kans om zo’n wedstrijd als dit te winnen.”

De waarde van de reviews voor de markt is, volgens Onstenk, dat de klant weet dat hij met een schilder in zee gaat die verstand van zaken heeft. Dat sluit mooi aan bij een van de doelstellingen van De Betere Schilder, het weren van beunhazen in de schildersbranche.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Cibap-studenten decoreren muur in Meppel

Hooghoed nieuwe voorzitter Vakgroep Glas

Vijfde Kwastendag trekt ruim dertig geïnteresseerden

Tweede mbo-opleiding Glaszetter met elf deelnemers

Flinke bonus levert (nog) geen nieuw personeel op


Naar archief >