Ga naar hoofdinhoud

Final call voor inschrijving NSVP 2021


De deadline voor het inzenden van projecten voor de Nationale SchildersVakprijs 2021 nadert. Tot dusver blijft het aantal aanmeldingen nog wat achter bij eerdere jaren. Organisator Eisma’s SchilderVAKmedia kan zich echter niet voorstellen dat in afgelopen periode niet meer ‘pareltjes’ zijn gerealiseerd. Daarom haar ‘final call’ aan schildersbedrijven om hun mooiste project in te sturen vóór 1 september 2021.

Eisma’s SchilderVAKmedia zet - samen met haar sponsoren - kwaliteitsschilderwerk ook dit jaar weer in de schijnwerpers en wel op 30 november. Dan zullen de winnaars van de Nationale SchildersVakprijs bekend worden gemaakt tijdens een hybride event vanuit Musis & Stadstheater Arnhem. Om een mooie dwarsdoorsnede van het schildersvak te krijgen, zijn eerst voldoende mooie inzendingen nodig waarmee een gooi wordt gedaan naar deze prestigieuze vakprijs.

De vakjury staat al in de startblokken om zicht te buigen over de inzendingen. Verbaas deze mensen met kwaliteitsschilderwerk, zo roept Eisma’s SchilderVAKmedia schildersbedrijven op.

In drie categorieën zijn prijzen te winnen: Onderhoudsschilderwerk; Nieuwbouw- & Renovatieschilderwerk; Decoratie- & Restauratieschilderwerk.

Vervolgens is er de Overallprijs voor het mooiste schilderproject van het jaar, de Publiekprijs en de Klanttevredenheidspluim.

Heeft u een project op het oog? Zorg dat u voldoende foto’s meestuurt. Het liefst opnamen van vóór en na de metamorfose. Deze afbeeldingen zijn bij de voorselectie een belangrijke leidraad voor de vakjury. En motiveer waarom juist uw project de Nationale SchildersVakprijs zou moeten winnen.

Inzenden voor de prijs kan tot 1 september op www.schildersvakprijs.nl

De winnaars van de Nationale SchildersVakprijs 2020. Gaat u dit jaar voor de hoogste eer? Dan stuur dan voor 1 september een project in via www.schildersvakprijs.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Video | Schilder Smeets helpt Valkenburg erbovenop

NSVP-winnaar Witteveen: ‘Pa, deze is voor jou’

Witteveen wint Nationale SchildersVakprijs met glans

Dertig bedrijven strijden om negen SchildersVakprijs-nominaties

Luiken en Grim versterken jury NSVP


Naar archief >