Ga naar hoofdinhoud

Video | Dofine toont heilige drie-eenheid in Breda


Hoewel ze twee jaar geleden de Nationale SchildersVakprijs wonnen, is Dofine zoveel meer dan een schildersbedrijf. Dat laten eigenaar Hans Luiken en zijn creatieve team deze keer zien in Breda, in het superhippe The Streetfood Club.

Dit restaurant is een explosie van kleuren, texturen en ontwerpen. De opening is 16 juli. Dat is alleen maar mogelijk door het keiharde werk van Dofine de voorbije maanden. Want de schilders, behangers en decorateurs met wie dit bedrijf werkt moeten niet alleen creatief top zijn, maar ook meters maken. ‘Je kunt hier niet maanden lopen schilderen. Het moet echt in korte tijd gebeuren. De jongens moeten op elkaar ingespeeld zijn én kunnen improviseren.’

Treed binnen in een wondere wereld van junglemuren, verrassende vormen, palmbomen, kleurverlopen en nog veel meer ingenieuze ingrepen in de ruimte. Liever lezen? Check dan de SchildersVakkrant die vandaag verschijnt (en kom erachter waar Hans Luiken zijn inspiratie vandaan haalt) of dit premium-artikel met een uitgebreide fotocollage.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Nog twee weken om mooiste schilderwerk in te sturen

Burgers Verhuur neemt ‘concullega’ Holleman over

Uitreiking Nationale SchildersVakprijs 2021 terugkijken

NSVP-winnaar Witteveen: ‘Pa, deze is voor jou’

Witteveen wint Nationale SchildersVakprijs met glans


Naar archief >