Schilderswereld in coronatijd vlog 7: Randolph en Gabriëlle • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Schilderswereld in coronatijd vlog 7: Randolph en Gabriëlle


Het echtpaar Randolph Algera en Gabriëlle Westra slaan zich op hun manier door de coronacrisis. In de kunstgalerie is het momenteel heel stil, maar het schilderen, experimenteren en restaureren gaat door.

Algera en Westra wonen in Heerenveen en hebben aan huis een gallery, Autrevue, waar werk wordt getoond van eigen hand en van anderen. Algera heeft daarnaast het bedrijf Art Decor waarmee hij hoogwaardige restauraties van schilderijen, schilderwerk en muurschilderingen uitvoert. Westra is kunstschilder van beroep en helpt regelmatig mee in het bedrijf van haar man. In deze vlog laten ze weten hoe het met hen gaat. Toevallig in een week tussen twee grote klussen in.

Het stel werd in de branche vooral bekend toen ze in 2018 de Salon de Décoration naar Leeuwarden haalden. Algera won meermaals de Nationale SchildersVakprijs voor hij, alweer een paar jaar geleden, lid werd van de jury van die prijs.

Dit is de zevende vlog in deze serie op SchildersVAKTV waarvoor we iedereen in de branche oproepen per video te delen hoe het met ze gaat. De video kan gemaild worden naar schildersvakkrant@eisma.nl of ge-appt naar 0631768824. Hieronder de complete playlist:


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Voorselectie Nationale SchildersVakprijs 2020 bekend

Challenge: Saris completeert jury, Rembrandts kat moet tussen de lijntjes (video)

SchildersVAKTV | Schilderen en zeehondjes kijken

SchildersVAKTV: Vandersnoek pakt flat in voor RGS-project

SchildersVAKTV bij jongste schilderondernemer Dylan (17)


Naar archief >