Ga naar hoofdinhoud

Wijzonol geeft advies-app likje verf


Vanaf vandaag is de nieuwe verftechnisch advies-app van Wijzonol te downloaden. Volgens het Zwolse merk kan de schilder hiermee in twee minuten op locatie een professioneel en gepersonaliseerd advies maken, inclusief offerte.

Koninlijke Van Wijhe Verf, de eigenaar van Wijzonol, bracht de eerste versie van de app in 2017 op de markt. Die kent sindsdien duizenden actieve gebruikers.

Beeldbellen

De vernieuwde versie biedt nog meer functionaliteiten, zoals appen, mailen of bellen vanaf locatie om direct in contact te komen met een technisch adviseur. Ook beeldbellen is mogelijk. Wijzonol, dat zich inzet voor vergroening van de verfsector, zegt dat schilders zich zo een ritje in de auto kunnen besparen en een bijdrage leveren aan verduurzaming.

De verftechnisch advies-app biedt verder de mogelijkheid productbladen te bekijken en productinformatie toe te voegen. Wijzonol-schilders die de nieuwe app installeren en laten zien bij de grossier, krijgen een T-shirt. Deze actie maakt deel uit van de promotiecampagne ‘Jouw Wijzonol advies – In de pocket!’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


‘Echt duurzame verf bestaat nog niet’

Van Wijhe fietst voor vitaliteit en duurzaamheid

Effectiviteit ‘smog-etende’ coatings vaak nihil

Van Wijhe Verf sluit partnerschap met Goodshipping

Weer- en werkapp ‘FNV voor schilders’


Naar archief >