Ga naar hoofdinhoud

Nog twee weken om mooiste schilderwerk in te sturen


We hebben nog enkele weken te gaan, maar zoals gebruikelijk kruipt het aantal ingestuurde projecten voor de Nationale SchildersVakprijs slechts langzaam omhoog. Veel schilders wachten tot het laatste moment. Daarom een waarschuwing: 1 september 2022 is echt de deadline.

Dus stuur jouw mooiste project vandaag nog in!

(klik hier voor alle informatie)

Eisma’s SchilderVAKmedia zet – samen met onze sponsoren – kwaliteitsschilderwerk ook dit jaar weer in de schijnwerpers en wel op 29 november. Dan worden de winnaars van de Nationale SchildersVakprijs bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst. Om een mooie dwarsdoorsnede van het schildersvak te krijgen, hebben we wel eerst voldoende mooie inzendingen nodig waarmee een gooi wordt gedaan naar deze prestigieuze vakprijs.

Meerdere prijzen

Verbaas de vakjury met kwaliteitsschilderwerk. In drie categorieën zijn prijzen te winnen: Onderhoudsschilderwerk; Nieuwbouw- & Renovatieschilderwerk; Decoratie- & Restauratieschilderwerk. Vervolgens is er de Overallprijs voor het mooiste schilderproject van het jaar, de Publiekprijs en de Klanttevredenheidspluim.

Voorbereiding

Heb je een project op het oog? Zorg dan dat je voldoende foto’s meestuurt. Het liefst opnamen van vóór en na de metamorfose. Deze afbeeldingen zijn bij de voorselectie een belangrijke leidraad voor de vakjury. En motiveer waarom juist jouw project de Nationale SchildersVakprijs zou moeten winnen. Inzenden voor de prijs kan tot 1 september op www.schildersvakprijs.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Video | Uitreiking SchildersVakprijzen 2022

Verkerke en Van der Kruis grote winnaars SchildersVakprijs

Publieksprijs NSVP trekt recordaantal stemmers

Kilometertellers NSVP-juryleden draaien overuren

Dit zijn de nominaties voor de Nationale SchildersVakprijs 2022


Naar archief >