Ga naar hoofdinhoud

Wolters wil verder groeien met 365 Capital


Wolters Vastgoedonderhoud uit Deventer gaat in zee met 365 Capital. Dit bedrijf afficheert zich als een – mond vol – ‘onafhankelijke participatiemaatschappij die zich richt op goed gepositioneerde bedrijven, met het hoofdkantoor in of nabij Nederland, die strategisch en operationeel opwaarts potentieel hebben’.

Hans en Gert-Jan Wolters bij de Nationale SchildersVakprijs 2016.

Met de samenwerking beogen de partijen de slagkracht van Wolters te vergroten. Dit om in te spelen op het groeiende klantenbestand van het Deventer bedrijf én op het verduurzamingsvraagstuk waar klanten van Wolters mee te maken hebben. De samenwerking moet volgens een persbericht ook leiden tot meer werkgelegenheid, innovatie, procesoptimalisatie en efficiëntie.

Wolters is een van de meest toonaangevende vastgoedonderhoudsbedrijven van Nederland. Ze schreven meermaals categorieën op hun naam bij de Nationale SchildersVakprijs (2016, 2019) van uitgeverij Eisma. In 2020 trad Hans Wolters toe tot de jury van deze jaarlijkse uitverkiezing van Nederlands beste schilderwerk. Met zijn broer Gert-Jan is hij de derde generatie aan het roer van het familiebedrijf, gespecialiseerd in het onderhouden, renoveren, verduurzamen en restaureren van vastgoed.

Wolters, opgericht in 1934 als eenmansschildersbedrijf, werkt landelijk met meer dan 180 vaste medewerkers. Tot de opdrachtgevers behoren woningcorporaties, aannemers, gemeenten en andere overheden, vastgoedbeheerders en verenigingen van eigenaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Wolters en Van der Geest bundelen krachten

United Legendz sluit zich aan bij Omdus

Hoogstraten vervangt Wolters in NSVP-jury

Potkwast 16: ‘Oprechte aandacht blijft het toverwoord’

Restauratieschilder van Wolters wint Monumententalentprijs


Naar archief >