Ga naar hoofdinhoud

Volgende week livestream, nu al 3612 stemmen


Het aantal stemmen op de genomineerde projecten van de Nationale SchildersVAKprijs is nog nooit zo hoog geweest. En er kan nog even doorgestemd worden. Volgende week dinsdag is de bekendmaking van de winnaars, tijdens een rechtstreekse uitzending om 19:00 uur.

Vorig jaar won Ruben van der Kruis de publieksstem (zie foto). Er werden toen in totaal 2717 stemmen uitgebracht. Met 3612 stemmen (stand in de ochtend 23 van november) bereikt de Nationale SchildersVAKprijs dit jaar dus zeker een hoogtepunt.

Nog geen stem uitgebracht? Kijk op www.schildersvakprijs.nl naar de video’s van de genomineerde projecten en maak je keuze. De tot nu toe uitgebrachte stemmen laten zien dat de voorkeur van het publiek over een aantal projecten verdeeld is. Interessant om te zien dat dat niet per se projecten van grote bedrijven zijn.

Uiteraard mogen we nog niets vertellen over wie er aan de leiding gaat. Stemmen kan nog tot en met aanstaande maandag en het publiek beïnvloeden willen we natuurlijk niet.

Op dinsdag 30 november begint om 19:00 uur een live-uitzending op SchildersVAKTV die via www.schildersvakprijs.nl te volgen is. Annemarie Brüning, presentatrice van het SBS6-programma Hart van Nederland, presenteert dan vanuit schouwburg Musis in Arnhem de bekendmaking van alle winnaars van de Nationale SchildersVAKprijs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Recordaantal vrouwen werkzaam in Amerikaanse bouw

Publieksprijs NSVP trekt recordaantal stemmers

De Betere Schilder: ‘Recordaantal schildersbedrijven’

NSVP-winnaar Witteveen: ‘Pa, deze is voor jou’

Maiskolf publiekslieveling jaarlijkse tankprijs


Naar archief >