Veveo weg bij VVBHusan • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Veveo weg bij VVBHusan


De producten van verfmerk Veveo zijn niet langer verkrijgbaar via verfgroothandel VVBHusan. Dat laat Veveo in een persbericht weten. De relatie wordt na 40 jaar samenwerken beëindigd. In Zuid-Nederland blijven de producten verkrijgbaar via Woodfield en SPR Coatings.

Als reden voor het afscheid van VVBHusan (die zich de grootste onafhankelijke verfgrossier noemt met vestigingen in Sittard, Venlo, Roosendaal, Roermond, Raamsdonksveer (2 vestigingen), Maastricht, Den Bosch, Helmond, Echt, Eindhoven (2 vestigingen), Breda, Bergen-op-Zoom en Tilburg) geeft Veveo aan dat er gekozen is voor exclusief dealerschap en dat die keuze gevallen is op andere groothandels die in dezelfde regio actief zijn.

Woodfield is ook al heel lang Veveo-dealer en heeft vestigingen in onder meer Eindhoven, Tilburg en Helmond. SPR Coatings heeft negen vestigingen, waarvan acht in Zeeland en Zuid-Holland (die ook een deel van Noord-Brabant bedienen) en één in Breda. Het is de bedoeling dat Veveo vanuit die vestigingen in Noord-Brabant verkocht gaat worden.

Nationale Schildersvakprijs 2020

4 reacties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nationale Schildersvakprijs 2020

Veveo en VVBHUSAN betreuren ‘scheiding’


Naar archief >