Ga naar hoofdinhoud

Nationale SchildersVakprijs: inschrijving van start


Vanaf nu tot 1 september heeft schilderend Nederland de mogelijkheid om het mooiste schilderwerk van het jaar in te zenden voor de Nationale SchildersVakprijs 2022. De allerbeste schilderwerken zullen in november bekroond worden.

Met het live gaan van het online inschrijfformulier is de inschrijving geopend.

Het is de 14e keer dat de Nationale SchildersVakprijs georganiseerd wordt. De prijs heeft als doel om de kwaliteit van schilderwerk in Nederland te bevorderen. We doen dat door uitzonderlijk goed schilderwerk een award toe te kennen.

Zes verschillende awards

Er zijn zes prijzen te verdelen. Een deskundige jury (oud-winnaars plus externen) bepaalt er vier van: de winnaars in de drie categorieën: Onderhoudsschilderwerk, Nieuwbouw- & Renovatieschilderwerk en Decoratie- & Restauratieschilderwerk plus de winnaar van de overall-prijs: Het Beste Schilderwerk van het Jaar.

Daarnaast is er een Publieksprijs te winnen, daarvoor stemt het publiek op de door de jury genomineerde projecten. Tenslotte is er ook een Klanttevredenheidspluim die wordt toegekend aan het bedrijf met de meest tevreden klant van alle voorgeselecteerde projecten.

Aan deze schildersvakprijs mogen alle schilderwerken meedoen die tussen 1 september 2021 en 1 september 2022 zijn opgeleverd.

Overtuig de jury

Inzenden voor de Nationale SchildersVakprijs 2022 is in principe heel eenvoudig: elektronisch formulier invullen, foto’s uploaden en klaar. Wel is het goed om te beseffen dat de jury op basis van deze inzending een heel belangrijke eerste selectie maakt. Wie niet door de Voorselectie komt, valt helemaal af. Het is dus zaak om zowel in woord als met beeld in één keer duidelijk te maken wat de werkzaamheden geweest zijn en wat het kwaliteitsniveau is dat werd geleverd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Inschrijving Nationale SchildersVakprijs is geopend

Schilders-soundtrack onder de kerstboom

Video | Uitreiking SchildersVakprijzen 2022

Verkerke en Van der Kruis grote winnaars SchildersVakprijs

Publieksprijs NSVP trekt recordaantal stemmers


Naar archief >