Dag van de Bouw 2021 geannuleerd • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Dag van de Bouw 2021 geannuleerd


De landelijke Dag van de Bouw 2021 gaat niet door. Het is momenteel nog te onduidelijk welke beperkende maatregelen rondom evenementen er op 25 september nog van kracht zullen zijn.

De Dag van de Bouw is een jaarlijkse open dag waarop bouwlocaties door heel Nederland hun bouwhekken openstellen om mensen kennis te laten maken met de positieve aspecten en de maatschappelijke betekenis en waarde van de bouw en infra. Daarbij worden op diverse locaties ook regelmatig schilderwerken in de schijnwerpers gezet.

Voor 2021 werd de dag eerst gepland op 19 juni en daarna verplaatst naar 25 september. Helaas is ook deze editie (net als eerder die in 2020) vanwege onduidelijkheid over de op dat moment geldende corona-maatregelen geannuleerd.

Bouwend Nederland onderzoekt welke mogelijkheden er zijn voor een alternatieve imago-campagne voor de bouw en infra in 2021.

Bouwend Nederland organiseert de Dag van de Bouw. Sinds 2017 doet men dat in samenwerking met VNconstructeurs, Aannemersfederatie Nederland, Techniek Nederland en de Dag van de Architectuur. De dag wordt samen met de leden opgezet en uitgevoerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Bewoners brengen mural op flatgebouw Heerlen aan

Kloet Onderhoud renoveert Museum Vlaardingen

‘Randstedeling besteedt schilderwerk vaakst uit’

Opknapbeurt voor Nieuwe Kerk in Zierikzee

Ondernemersorganisaties: ‘Help een tweede lockdown voorkomen’


Naar archief >