Ga naar hoofdinhoud

Caparol ook in België op de voetbaltoer


Na kort geleden al een opmerkelijke wedstrijd georganiseerd te hebben met de Duitse superspits Thomas Müller, slaat Caparol de handen nu ineen met Belgische ex-voetballers. Onder de noemer ‘De Elf van Caparol’ zetten gewezen profs als Wesley Sonck en Philippe Albert de elf ‘basisproducten’ van de verffabrikant in de kijker.

Wesley Sonck (links) en Philippe Albert

Dit om helderheid te scheppen in het danig uitgebreide gamma van verven en lakken de laatste jaren. Daarmee wil het merk zowel schilders als groothandelaren een handje helpen. In de loop van dit jaar wordt de actie verder in de verf gezet. Zowel online als in advertenties en op andere plekken maakt Caparol zijn ‘opstelling’ bekend.

‘Gekende ex-Rode Duivels als Wesley Sonck en Philippe Albert verlenen heel graag hun medewerking aan de campagne’, beweert Lode Broeders van Caparol België. ´Zij geven als het ware de assist, zodat iedere verf-professional kan scoren.´ Kunnen we erop wachten dat Caparol Nederland zich binnenkort verlaat op het ‘Torinstinct’ van pakweg Klaas-Jan Huntelaar?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Ook Caparol binnenkort in gerecyclede verfemmer

‘Verduurzaming’ op Green Building Congres


Naar archief >