SchildersVAKTV: Verfspuittips en Aaltens treinstation (en meer) • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

SchildersVAKTV: Verfspuittips en Aaltens treinstation (en meer)


Het is een volle kijkweek, deze week op SchildersVAKTV. Als je niet geabonneerd bent op ons YouTubekanaal mis je veel. Tot nu toe geüpload: een bijzonder project met zij-instromers in Aalten en tips om goed te spuiten van Sikkens.

Het project in Aalten maakt deel uit van de branche-inspanningen om meer mensen schilder te maken. Het is de tweede groep die op deze manier wordt opgeleid voor een branchecertificaat, als initiatief van de uitzendbureau’s Faber Personeelsdiensten en Opstap, in samenwerking met Schildersvakopleiding Zutphen en gesubsidieerd door gemeenten, UWV en OnderhoudNL. Ze hebben een een prachtig maatschappelijk project onder handen:

Verder een partnervideo, en wat voor een. Sikkens heeft de watergedragen, huidvetresistente lak Rezisto nu ook in een verspuitbare versie. Met een bijzonder groot standvermogen, dus heel makkelijk verspuitbaar. In deze video tips en trucs over hoe je zelf met een eenvoudig spuitapparaat al snel goede resultaten boekt.

Verder verwachten we deze week nog deel 6 in de tiendelige serie ‘Vastgoedonderhoud gevraagd, hoe pak jij dat aan?’, in samenwerking met Nimeto Utrecht, en nóg een video van Sikkens, dit keer over hoe makkelijk je een mooi resultaat bereikt met spuitlak. Om deze video’s niet te missen is het aan te raden om je te abonneren op ons YouTube kanaal en op het ‘belletje’ te klikken. Je krijgt dan steeds een notificatie als er een nieuwe video beschikbaar is.


Deel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Wiltec organiseert ontwerpwedstrijd mondkapjes op school

Nieuwe poedercoatings met antibacteriële eigenschappen

CNV en Doorzaam helpen flexwerkers met geldzorgen

Inschrijving opleiding Erfgoed Schilderen geopend

Glasstec verplaatst naar juni 2021


Naar archief >