Ga naar hoofdinhoud

Voorselectie SchildersVakprijs 2022 online


De vakjury van de Nationale SchildersVakprijs 2022 heeft 32 projecten toegelaten tot de Voorselectie. Deze projecten zijn nog in de race om te worden genomineerd en maken kans op de Klanttevredenheidspluim.

De voorselectie van 32 projecten, uit een totaal van 45 inzendingen, zijn projecten die voldoen aan de minimale eisen – ook qua verstrekte (beeld)informatie – die de vakjury stelt om verder te kunnen worden beoordeeld. Samen vormen zij een staalkaart van wat kwaliteitsschilderwerk in Nederland in zijn volle breedte anno nu voorstelt.

Klanttevredenheidspluim

De 32 projecten die zijn toegelaten tot de tweede fase van de Nationale SchildersVakprijs 2022 worden op de website www.schildersvakprijs.nl voorgesteld. Al deze voorgeselecteerde projecten maken kans op de Klanttevredenheidspluim. Die wordt bepaald aan de hand van een enquête die USP Marketing Consultancy binnenkort naar de opdrachtgevers van deze projecten zal sturen.

Nog geen nominaties

Voor alle duidelijkheid: deze voorselectie betekent nog niet dat deze projecten al door de vakjury zijn genomineerd! Begin november worden de negen genomineerde projecten bekendgemaakt. Dit zijn projecten die kans maken om de andere prijzen, zoals de categorieprijzen en de Overall Vakjuryprijs, te winnen. Vanaf dat moment kan tevens via www.schildersvakprijs.nl worden gestemd voor de Publieksprijs

Prijsuitreiking in Hengelo

De Nationale SchildersVakprijs werd vorig jaar met overtuiging gekaapt voor Schildersbedrijf Witteveen uit Nunspeet. Wilfred Witteveen en John van den Hoek en hun mannen wonnen de categorie Onderhoudsschilderwerk én de Overall-juryprijs. Dit deden ze met Vereenigingsgebouw Stork in Hengelo. Laat dat nu de locatie zijn waar wij dit jaar de SchildersVakprijzen uitreiken en wel op dinsdag 29 november.

Negen nominaties

Ondertussen buigt de vakjury zich over de lastige taak om uit al deze voorgeselecteerde projecten negen nominaties te kiezen en op locatie te beoordelen in de drie categorieën: Nieuwbouw- & Renovatieschilderwerk, Onderhoudsschilderwerk, en Decoratie- & Restauratieschilderwerk.

Promoten

De Nationale SchildersVakprijs bestaat sinds 2008 en wordt jaarlijks georganiseerd door Eisma Bouwmedia, uitgever van de SchildersVakkrant, Eisma’s Schildersblad, SchildersVak.nl en SchildersVAKTV. Met deze prijs, of eigenlijk prijzen, willen we het kwaliteitsbewustzijn bevorderen in de schilders- en onderhoudsbranche. Daarnaast willen wij kwaliteitsschilderwerk bij belangrijke derden, zoals opdrachtgevers, verder promoten.

Met dank aan onze sponsoren:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Potkwast 7: Schilderen met handen, hoofd én hart

Publieksprijs NSVP trekt recordaantal stemmers

Kilometertellers NSVP-juryleden draaien overuren

Prijswinnaars landelijke Vakwedstrijd SCS

Dit zijn de nominaties voor de Nationale SchildersVakprijs 2022


Naar archief >