Ga naar hoofdinhoud

Ton de Rooij Verf-Spuiterijen gaat voor Sterkste Schakel


De Sterkste Schakel verkiezing wordt in 2013 alweer voor de tiende keer gehouden. Een jubileum dus. De verkiezing heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door hun eigen zakelijke relaties. Ton de Rooij Verf-Spuiterijen is juist daarom bijzonder verguld met de nominatie. “Het is een erkenning van je klanten, dat is toch een bevestiging van de kwaliteit die wij leveren.”
 
Uit alle voordrachten worden 27 finalisten, verdeeld over negen branches, geselecteerd. De branchewinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van brancheorganisaties en winnaars van voorgaande edities. De finale speelt zich in het voorjaar van 2013 af op een mooie locatie in de Duin-en Bollenstreek. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2013 mag noemen.
 
Ton de Rooij Verf–Spuiterijen spuit al meer dan 30 jaar alles behalve auto’s. Omdat naast het leveren van kwaliteit ook het milieu een belangrijk aspect is, worden altijd de laatste innovaties doorgevoerd. Daarbij kan gedacht worden aan het beperken van de afvalstromen door recycling van de lakken en het gebruik van energiezuinige LED verlichting in de spuitcabines en bedrijfsruimten.
 

Ton de Rooij Verf – Spuiterijen uit Zoeterwoude is genomineerd voor de Sterkste Schakel, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door het zakenmagazine Rijnstreek Business in samenwerking met Grant Thornton, ROC ID College, de Kamer van Koophandel Haaglanden, VNO/NCW Rijnland en tal van lokale ondernemersverenigingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


SW Vastgoedverbetering sluit zich aan bij NOK.5

‘Boetes Wet Arbeid Vreemdelingen zijn te laag’

Solvari neemt Offerte.nl over

Prinses Beatrix heropent gerestaureerde molen

Sjors Krikken gaat voor persoonlijk contact


Naar archief >