SchildersVAKTV: de serie compleet, laatste studentenvideo • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

SchildersVAKTV: de serie compleet, laatste studentenvideo


Op SchildersVAKTV komt aan twee series een einde. De ene is de serie video’s over het vak van vastgoedonderhoudsadviseur. De andere is de serie video’s die eerstejaars Media & Communicatie voor ons maakten.

Met de presentatie van de definitieve plannen voor grootschalig groot onderhoud besluiten we de serie lesvideo’s die gebruikt worden bij de cursus adviseur vastgoedonderhoud van Nimeto Utrecht. Alle afleveringen (plus een wervingsvideo en een uitlegvideo) zijn nu op één playlist te zien. Die we voor de binchwatchers voor het gemak hebben omgedraaid: je begint nu met aflevering 1:

Het andere dat, voorlopig, ten einde komt is de serie video’s die eerstejaars studenten Media & Communicatie voor ons maakten. De uitdaging was: ontwikkel een aantrekkelijke format voor een video waarmee we een nieuw en ander kijkerspubliek aan ons binden. Dat heeft tot een flinke serie hilarische, interessante, spannende en instructieve video’s geleid, die ook allemaal in 1 playlist bij elkaar te vinden zijn:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


SchildersVAKTV bij jongste schilderondernemer Dylan (17)

SchildersVAKTV: op bezoek bij de examentrainingen

SchildersVAKTV: schilderproject in het groen

SchildersVAKTV | Schilderspret in Druten

Schilderswereld in coronatijd vlog 7: Randolph en Gabriëlle


Naar archief >