Rust-Oleum neemt marktleider over • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Rust-Oleum neemt marktleider over


Het Amerikaanse verfbedrijf Rust-Oleum, bekend van onder andere
metaalverven, neemt de Britse marktleider van speciale verven, Tor Coatings
Limited, over.

Tor verkoopt de verfmerken Blackfriars, Holdtite, Solignum, Ratcliffe en Macroplexx. Rust-Oleum is één van de grootste aanbieders van speciale coatings voor consumenten en industriële toepassingen.
“Deze overname past precies in de strategie waarmee wij willen groeien in Europa”, zegt Frank Sullivan van moederbedrijf RPM International. “Om onze technische expertise te vergroten, versterken we onze positie in de consumentenmarkt in Groot Brittannië en verbreden we onze distributie van industriële en commerciële verf.”


Deel via:

7 reacties

 • G. Smant

  G. Smant – 19 feb 2009 10:42

  Onze firma -scheepsverf.nl- heeft ervaring met het behandelen van aluminium. jachten. Wij maken gebruik van het niet giftige deoxidine/alodine systeem welke ook voor vliegtuigen en jachten gebruikt wordt Wij leveren de benodigde (ook kleinere hoeveelheden) ets- en conversiemiddelen en de epoxyprimers en lakken.

 • Klaas de Wit

  Klaas de Wit 06 mrt 2009 13:11
  Onlangs werd mijn aandacht getrokken door het artikel: Hoe bestrijdt en verwijdert men corrosiepokken op aluminium?
  N.W. Buijs; Aluminium (23) ’08 nr. 9 ISSN 0920-5608, p. 24-27 (4) [nl]
  Hoewel de titel van het artikel de inhoud van het artikel niet dekt, wordt hierin reinigingsmiddelen genoemd (Innosoft B570 en Innoclean B560) die mijn inziens uitermate geschikt zijn voor onderhavig probleem. Overigens voor een verfbehandeling behoeft een anodiseerlaag niet verwijderd te worden.

 • Ferdinant de Haan

  Ferdinant de Haan – 16 jun 2010 22:48

  Zoals de andere reageerder ook opmerkt is het middel Innosoft B570 hiervoor uitermate geschikt. Ik heb zelf behoorlijk wat ervaring met vervuild aluminium, meestal corrosiepokken of vliegroest of andere contaminaties, en alles heb ik schoon kunnen krijgen met Innosoft B570. Het middel werkt perfect en kost weinig (je kunt met een beetje namelijk een groot oppervlak doen).

 • anneke knip

  Er is sinds kort een nieuw product op de markt, speciaal gericht op het renoveren van kunststof en aluminium buitengevels. Met deze speciale folie in veel kleuren en structuren leverbaar zien de panelen er weer als nieuw uit. Ook beschadigingen worden weggewerkt. Revakozijn kan dit product leveren en verwerken.
  Op de folie wordt ook een garantie tot wel 15 jaar gegeven.

 • schotman

  waar is dit spul te koop
  (Innosoft B570 en Innoclean B560)

 • schotman

  waar is dit te koop Innosoft B570 en Innoclean B560

 • Product Inosoft B570 en Innoclean B560

  Als afsluiting in eerder genoemd artikel schrijft dhr. Ko Buijs, “Indien geïnteresseerden een proef willen doen met deze middelen dan is daar een mogelijkheid toe. Daarom is er een testkit beschikbaar met twee flacons t.w. Innosoft B570 en Innoclean B560 van 250 ml plus een speciale spons. Deze kunnen aangevraagd worden via het e-mail adres nwbuijs@hetnet.nl en men zal een reactie krijgen hoe dit in gang gezet kan worden. Eventuele vragen of opmerkingen kunnen ook via de website http://www.inno-soft.nl gesteld worden”.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


CNV bezorgd over klachten thuiswerkers

Campagne om beroepsziekten te voorkomen

167 objecten Zuiderzeeland zijn chroom-6-verdacht

Strijd tegen verplicht schilderspensioen gaat door

Nieuwe witte verf draagt bij aan lager energieverbruik


Naar archief >