Ga naar hoofdinhoud

Oud-directeur BOSS paints schrijft boek


Hij heeft met De Ladder naar Bewust-zijn een eigen stappenplan ontwikkeld om voorbij de vele weerstanden te geraken tegen bewust bezig zijn. Volgens de auteur ligt bij die overgave aan alle angsten en storende gedachten de sleutel tot 'meer mens zijn'.

Jan Bossuyt, voormalig algemeen directeur en tegenwoordig voorzitter van de Raad van Bestuur van BOSS paints, heeft een boek gepresenteerd: ‘De magie na overgave’. Daarin beschrijft hij hoe iemand zijn of haar vermogen tot bewust-zijn beter kan ontwikkelen en gebruiken.

“Ik ben ondernemer. In de eerste plaats in mijn persoon”, stelt Bossuyt, “Daarvoor ga ik op bezoek bij mezelf en luister. Ik observeer en ontmoet mezelf want ik wil worden wie ik ben. Voorbij mijn eigen angsten en twijfels. Een zaak voor het leven. Een hele onderneming.” 

Bossuyt stond in zijn periode als BOSS paints-directeur aan de wieg van de Colora-formule, die momenteel 39 winkels in België en 2 in Nederland telt.

De magie na overgave” kost 14,95 euro (ISBN nummer 97 89491233043). Het boek kan besteld worden via de betere boekhandel of via yinbooks.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Inschrijving Nationale SchildersVakprijs van start

Britse verffederatie pakt ‘groene praatjes’ aan

Bol-stagiairs krijgen vaak niet betaald

SintLucas krijgt half miljoen voor CTL

AGC opent nieuwe lamineerlijn voor gelaagd glas


Naar archief >