Distributie Rupes via WSB • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Distributie Rupes via WSB


Per 1 september zal de distributie van de professionele elektrisch- en perslucht aangedreven schuurgereedschap, accessoires en afzuigsystemen van Rupes onder andere verzorgd worden door WSB Finishing Equipment.

Door deze maatregel sluit de toekomstige distributie meer aan vergeleken met die van andere landen in Europa. Was de distributie door Rupes Nederland voorheen hoofdzakelijk gericht op de schilderbranche en ‘detailing’, in de overige landen van Europa wordt het programma van Rupes veel breder toegepast. Behalve de distributie via WSB zal die voor de schildersbranche deels ook via Copagro verlopen. Copagro is met een aantal verfgroothandels actief in de Benelux en dus ook in Nederland. Ook in België zijn er nu twee importeurs: VIP Tools en Copagro.

Omdat Rupes ook een uitgebreide productrange voert voor onder andere de industrie-, de automotive- en de jachtbouwbranche,  gaat WSB per 1 september 2015 de distributie voor de Nederlandse markt voeren voor zowel de schilders-, de industrie-, de automotive- als de jachtbouwbranche.

Vanaf 1 september zullen de productmanagers van Rupes Nederland in dienst treden bij WSB. De service- en reparatiediensten van Rupes Enschede verhuizen eveneens naar Utrecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Spuitwerk en heel veel ruitjes in Stadsmuseum (video)

ING: Bouw krimpt dit jaar 4 procent

Op het dak van Hengelo’s Verenigingsgebouw (video)

Schilderen op ‘het dak van Zwolle’ (video)

Renovatie Waalbrug miljoenen duurder door chroom-6


Naar archief >