Familiegevoel bij Sigma EigenZaak • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Familiegevoel bij Sigma EigenZaak


Ooit In Duinrell geweest? Leden en hun familieleden van Sigma EigenZaak, het landelijk servicenetwerk van Sigma Coatings voor zzp’ers, vorige week zaterdag wel. Aan de foto’s te zien hebben ze er zich uitstekend vermaakt.

Het weer mocht dan misschien niet helemaal mee zitten, maar dat mocht de pret niet drukken. Geen productpresentaties, geen Sigma-promotie, maar gewoon plezier hebben, was het motto van de dag.

De organisatie zette hoog in door de uitnodiging niet ‘koud’ per e-mail aan de bijna 2400 leden te versturen te versturen, maar in de vorm van een fraai verzorgd kleurrijk pakketje per post met daarin het programma. Dat vertaalde zich in een opkomst van maar liefst 4200 personen.

‘Een programma met voor elke leeftijdsgroep wat wils’, legt Joey Simmerman uit, verantwoordelijk organisator binnen Sigma Coatings voor dit evenement. De activiteiten varieerden van een Meet & Greet met + DJ Show Ruud Feltkamp, de Mini theatershow Bob de Bouwer, tot gewoon lol beleven met springkussen, knutselen, schminken en nog veel meer. Daarnaast werden alle bezoekers gefêteerd op een lunch en gratis parkeren. Volledig ontzorgd dus.

De familiedag, dit jaar in Duinell, past in het PPG Charity Program van PPG Coatings, waar Sigma Coatings deel van uitmaakt.

De organisatie had een groot aantal leden van het KNGF Geleidehonden uitgenodigd. De geleidehonden helpen mensen met een beperking, dat kan bijvoorbeeld blindheid of autisme zijn. Daarmee kreeg het evenement ook een sociaal-maatschappelijk gezicht. Simmerman: ‘Ongeveer 45 ambassadeurs van de organisatie kregen we op bezoek. Allemaal mensen met zelf een beperking, maar die uitstekend in staat zijn om het doel van KNGF Geleidehonden uit te leggen, namelijk dat geleidehonden de bewegingsvrijheid en zelfstandigheid van deze mensen vergroten. De 45 honden waren dus gewoon aan het werk. Met toestemming van de “baasjes” mocht er zo nu en dan geknuffeld worden.’

Joey Simmerman had vrouw en kids voor de gelegenheid natuurlijk ook meegenomen

Weer of geen weer, voor alle bezoekers met hun kinderen een geslaagde dag.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Schilders moeten dieper in buidel tasten voor verf

Olijfgroen is Sigma’s kleur van 2022

Zelfstandigen Bouw berust in uitspraak over schilderspensioen

Bouwgroothandels bewijzen hun nut bij materiaaltekorten

Video | Tovenarij of de ‘touch van Ron’?


Naar archief >