Ga naar hoofdinhoud

Demonstratie sneldroogtechniek


Onderhoudsbedrijf Etro Vastgoedzorg organiseert vandaag, samen met woningcorporatie Woonwaard en de firma DecoRad, bij een wooncomplex in Heerhugowaard een demonstratie met DecoRad-sneldroogapparatuur.Onderhoudsbedrijf Etro Vastgoedzorg uit Wormerveer organiseert vandaag, samen met woningcorporatie Woonwaard en de firma DecoRad, bij een wooncomplex in Heerhugowaard een demonstratie met DecoRad-sneldroogapparatuur.

Het versneld drogen en uitharden van watergedragen verf is een methodiek die nog beperkt wordt toegepast. Toch zitten er vooral praktische, tijd- en milieuvoordelen aan het werken met infrarood- en UV-stralingsapparatuur. Deuren en ramen kunnen bijvoorbeeld na het schilderen direct worden gesloten. Ook bij vochtig weer kan buiten langer worden doorgeschilderd. Bovendien is de methode beter voor het milieu omdat er gewerkt kan worden met verven waarin minder schadelijke oplossingsmiddelen zijn verwerkt. Die zijn nodig om de verf uit zichzelf te laten drogen en uitharden.

Etro Vastgoedzorg, een van de eerste onderhoudsbedrijven die gebruik maakt van deze innovatieve techniek, zet de sneldroogapparatuur in bij een onderhoudsproject ten behoeve van Palazzo, een wooncomplex van woningcorporatie Woonwaard in Heerhugowaard.

Tijdens de demonstratie, die om 10.00 uur begint aan de Nelson Mandelaweg 1 in Heerhugowaard, wordt uitgebreid ingegaan op de werking en voordelen van de innovatieve techniek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Inschrijving Nationale SchildersVakprijs van start

Britse verffederatie pakt ‘groene praatjes’ aan

Bol-stagiairs krijgen vaak niet betaald

SintLucas krijgt half miljoen voor CTL

AGC opent nieuwe lamineerlijn voor gelaagd glas


Naar archief >