Ga naar hoofdinhoud

Zen proberen blijven


Nu organiseer ik al een jaar of twintig awards en prijzen. Dus heb ik er al twintig jaar aan kunnen wennen dat jullie altijd op het laatste moment inleveren. Even checken…. nee, dit jaar ook weer niet aan gewend.

En we organiseren het al voor het veertiende jaar, he? De Nationale SchildersVAKprijs. En elk jaar volop inzendingen. En elk jaar is het voor ons wachten tot de absolute deadline, en vlak daarvóór beginnen ze opeens binnen te stromen.

Ik kan niet anders dan tegen jullie zeggen: 1 september. Absolute deadline (ik heb nog nooit een deadline overschreden, niet eens als journalist). Meedoen is leuk. En eervol. En belangrijk voor je uitstraling en PR. Je neemt het op tegen de besten. Maar schijnbaar spectaculaire gebouwen zijn niet altijd winnaars (soms wel). Daar gaat een deskundige (en symphatieke) jury over.

En dat je meer informatie hier kunt vinden en dat je daar ook kunt inschrijven, een makkelijk elektronisch formulier dat je stap-voor-stap door het proces leidt.

Meer kan ik niet. Jullie moeten het zelf doen. En dat gaan jullie ook doen. Nederland stikt van de prachtig ontworpen, kundig gebouwde houten gebouwen. En jullie willen ook wel meedoen. Eerst even op vakantie. Voor die tijd en na die tijd eens even goed opruimen, schone lei enzo. En dan… oh ja, wanneer was die deadline voor de nationale Houtbouwprijs ook alweer? 1 september, dus….

Fijne zomer, allemaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Inzendingen NSVP 2021 goed op gang

Oproep: inzenden Nationale SchildersVakprijs 2019


Naar archief >