Vrolijke tijden voor de schilder • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Vrolijke tijden voor de schilder


Gisteren offerte aangevraagd voor een hoogstnoodzakelijke schilderbeurt. De schilder hoopte komend voorjaar tijd te hebben. Lekker toch, zo’n portefeuille? En dan zijn er ook nog eens heel veel leuke dingen in aankomst.

Want… topgebeurtenis van het najaar: de Nationale SchildersVakprijs loopt weer. Aan het aantal inzendingen dat nu al binnen is kunnen we zien dat iedereen er zin in heeft: er is het afgelopen jaar weer veel moois geschilderd en daar zijn jullie nog steeds mee bezig, dus dat wordt weer een geweldige editie met het allermooiste schilderwerk van Nederland!

En dan: De SGA Vakdagen gaan door! Organisator Easyfairs, die natuurlijk leeft van het organiseren van vakbeurzen, heeft de plannen klaarliggen en dat gaat heus wel leuk en interessant worden op 3, 4 en 5 november. Tegen die tijd zijn we allemaal eraan gewend dat we voor alles moeten reserveren en timeslots vallen best wel mee, begin ik door te krijgen in musea en restaurants. Dus die beurs zal minder vreemd zijn dan we nu denken. De leveranciers zetten vast hun beste beentje vóór, al is het op 1,5 meter afstand. Leuk toch?

Temeer omdat SchildersVAKTV met iets heel bijzonders gaat komen tijdens die beurs. De finale van een spectaculaire, nooit vertoonde, superknotsgekke Spray and Maskingchallenge voor teams van twee schilders die tegen elkaar strijden om de eer en 1000 euro. Houd onze media in de gaten voor wat dit allemaal gaat betekenen.


En dan kondigt OnderhoudNL ook nog eens aan om in november volgend jaar ook iets groots tweedaags te gaan organiseren, samen met onder andere verffabrikantenvereniging VVVF: ‘Masters of Maintenance’, toe maar!

Van de schilder in mijn voortuintje, nadat hij zijn ronde gemaakt had, begrijp ik dat het een heel warrige tijd is, nu. Mensen die cancellen, mensen die juist afspraken naar voren willen halen, gepas en gemeet rond de vakanties thuis of toch juist buiten de deur en vervolgens lijkt het moesson-seizoen opeens te zijn losgebarsten… ik vraag me af of jullie in november niet allemaal uitgeput in de touwen hangen en helemaal geen puf meer hebben voor wat dan ook voor leuks. Maar dat zal toch wel niet.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


SchildersVAKTV start wedstrijd voor schilders

Organisatie SGA-beurs denkt aan timeslots en verruimde opening

Veel extra’s rond SGA Vakdagen in november

SGA trekt bijna 7.000 bezoekers


Naar archief >