Vakantie op de steiger • SchildersVAK.nl Ga naar hoofdinhoud

Vakantie op de steiger


Daar moeten we toch in onze branche even goed over nadenken. Veel schilders staan nu lekker ontspannen aan het begin van het seizoen in het zonnetje te kwasten. Zou het overslaan van de zomervakantie een optie zijn?

Heb je kinderen, dan is het zuur. Je wilt ze, nog meer dan jezelf, een gevoel voor de seizoenen geven: het ijsjes-seizoen, het pretpark-seizoen, het samen-naar-de-film-seizoen. En natuurlijk de vakantie. Maar even verondersteld dat bovenmeester Rutte het ok vindt dat we zomaar zonder noodzakelijke reden ons huis en onze regio verlaten… Heb jij zin in een vluchtje naar de Costa Brava? All-inclusive in Alanya? Dicht opeen op een vliegveld, in een vliegtuig, in een hotel in een land waar het virus nog welig tiert? Ik denk het niet. Voorzichtig met de kids naar het zwembad, de speeltuin om de hoek. Dat is het wel, deze zomer.

En na de zomer komt de grote kladderadatsch: dan houdt ook onze schatkist niet meer iedereen overeind en begint het omvallen en wordt dus ook het werk voor de schilder steeds onzekerder. Je kunt beter nu leveren wat je leveren kunt, factureren wat je innen kunt en sparen wat je sparen kan.

Dus… geen vakantie, dan ook maar geen vrije dagen opnemen? Aan de slag met zijn allen, op vol stoom doorpezen met het mooie buitenschilderweer? Ik denk dat dat voor heel veel schildersbedrijven én schilders dit jaar de beste oplossing is. Neem je maar een extra lange kerstvakantie.Deel via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Bakema directeur schildersopleiding Assen

NOA: ‘Stukadoor, gebruik term ‘sausklaar’ niet meer’

Drie webinars over kleur van Sigma

Coatings AkzoNobel in Chinese pijpleidingen

Proef: dubbelglas ter plekke opwaarderen tot U 1,1


Naar archief >